Marjolein heeft altijd al graag muziek gemaakt. Na het behalen van haar Havo diploma is ze naar de Pabo in Helmond gegaan om lerares te worden. In die periode besloot ze zich ook verder te ontwikkelen op het gebied van zang.

Zanglessen volgde ze bij Dorris van de Meerendonk, Jacqueline Fijnaut, Gé Titulaer en Babz Verhoeven. Vervolgens behaalde ze in april 2014 haar “bachelor of music” en mag zichzelf sindsdien vocal coach noemen. 

Daarna is ze haar eigen zangpraktijk gestart: Marjolein Zangeres & Vocal Coach. Ze geeft vocal coaching bij haar thuis in Broekhuizen. 

Verder zingt en speelt ze sinds 2015 bij Muziektheater gezelschap: Muzifique. De groep bestaat uit Maartje Smedts, Henk Deters en Marjolein Cuijpers. Ze regisseren en schrijven zelf hun eigen voorstellingen. Meer info vind je op: www.muzifique.nl 

Ook geeft Marjolein nog 1 dag in de week muziekles op een basisschool en verzorgt ze lessen PeuterPop! Muziek met kinderen van 1 tot 4 jaar en hun (groot)ouders. 
 
Een heel diverse baan dus, waarvan ze volop geniet! Meer info over dit alles vind je op haar website: www.marjolein-music.nl

Over

  • Rector de Fauwestraat 29
  • 5964 AE Meterik
  • 06-57774039

  • info@merikovocaal.nl